Entreprenørprosjekter

Augmented reality

Augmented reality

AR (Augmented reality) er ny teknologi som skaper visualiserings muligheter ved å tilføre data-genererte scener og objekter til vår egen verden. Ikke bare tilfører vi den virkelige verden ny informasjon i 3D, vi kan også behandle dataene interaktivt og underveis vurdere resultatene av endringene. AR teknologien brukes i stadig flere sammenhenger og vi tror det vil bli fremtidens foretrukne visualiserings verktøy.

NT- gruppen, stolt utvikler av fremtidens AR løsninger.

AR VideoCall

Vi presenterer den nyeste videokallplattformen på markedet – Prizmonium. Denne innovative plattformen tar videokommunikasjon til et nytt nivå ved å inkludere AR-teknologi i hvert eneste anrop.

AR VideoCall

AR VideoCall

BÆREKRAFTIG ØKOLOGISK LANDBRUK

BAEREKRAFTIG OKOLOGISK LANDBRUK1

BÆREKRAFTIG ØKOLOGISK LANDBRUK

I dag er kommunikasjonen mellom den norske økologiske produsenten og markedet  i alt for stor grad styrt av de store kjedenes manglende evne og lyst til å løfte fram produktenes kvaliteter og lokale historie. Norgano er “the missing link” mellom øko-bonden og markedet. Dette er stedet der forbrukerne kan etterspørre tilgjengelig sortiment av økologiske produkter i sitt nærmiljø og der bønder og butikker kan legge inn hva de har for salg. Programmets funksjon, Nettbørs, er markedet der lokale produsenter direkte møter råvarekjøpere. Norgano vil stimulere til økt bruk av kortreiste økologiske råvarer i lokal matproduksjon samt til økt bevissthet og bruk av økologiske matvarer i husholdningene i Norge.

LOYALTY MOBILE APP SYSTEM

Snart… 

StampAndSave

Location

Wergelandsveien 7
Kristiansand S, 4616

Our hours

10:00 AM – 22.00 PM
Monday – Sunday

Kontakt oss

Tel: +47 99 29 12 30
Epost: post@ntgruppen.no